Hukuk Bürolarına Özel Geliştirilmiş Yazılım Çözümleri İçin

SHA YAZILIM

MTS Toplu Takip Açılış Programı | Uyap Dosya İndirme
SHA Yazılım Logo

Çağrı Merkezi Nedir ?

Çağrı merkezi, kurumsal firmaların potansiyel ve mevcut müşterileri ile iş ortaklarından gelebilecek iletişim, etkileşim taleplerinin karşılanmasını sağlayan bir hizmet sistemidir. Birçok firma çağrı merkezi konusunda profesyonel yazılımlar kullanmaktadır.

Çağrı merkezleri ilk olarak kişilerin istek ve şikayetlerini iletmeleri için ortaya çıkmıştır. Bu servisler Amerika’da ücretsiz hatlar olarak hizmet vermeye başlamış, daha sonra otomatik çağrı dağıtıcısı ile müşterilere temas edebilmek ve müşteri memnuniyetini arttırabilmek için kullanılmaya başlanmıştır.

Günümüzde çağrı merkezleri kurumsal firmaların marka gücünü arttırmak için yatırım yaptıkları bir alandır. Küçük işletmeler dahi kurumsal bir imaj ve yapı oturtabilmek için çağrı merkezlerine yatırım yapmaktadır.

Amerika’da yaşayan tüketicilerin %92’si için şirket imajını çağrı merkezi deneyimleri belirliyor. Ayrıca Harvard Business School tarafından yapılan araştırmaya göre çağrı merkezi deneyimleri müşteri bağlılığını %5 oranında , şirketin kazanç oranını ise %80 oranında olumlu yönde etkiliyor.

Kelly Services ve Purdue University tarafından gerçekleştirilen bir araştırmaya göre müşteri temsilcisi ile yapılan görüşmelerde negatif bir deneyim yaşanması durumunda firmayı tercih etmekten tüketicilerin %86’sı vazgeçmektedir. Bu durum da işletmeler için çağrı merkezi sistemlerinin üst düzey olmasının gerekliliğini ortaya koymaktadır.

Çağrı Merkezi Neden Önemlidir?

Müşterilerine markalarını sevdirmek isteyen işletmeler ürün ve hizmetlerini tanıtma, reklamını yapma, geliştirme gibi konulara yatırım yapıyor. Ayrıca bu firmalar satış sonrası müşteri deneyimlerini takip etmek ve müşterilere rehberlik etmek adına çağrı merkezi üzerinden müşterileriyle iletişim kuruyorlar.

Çağrı merkezinin temel işlevleri şu şekildedir;

  • Hedef kitleyi müşteriye dönüştürmek,
  • Müşterilerin ürün ve hizmetleri doğru şekilde kullanmasını sağlamak,
  • Bayi ve teknik servis gibi hizmetler konusunda ulaşılabilinirliği sağlamak,
  • Değişen müşteri davranışları ve beklentilerini kısa süre içinde tespit etmek,
  • Müşteri ile firma arasında duygusal bir bağ kurulmasını sağlamak,
  • Müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarmak,
  • Firmaları sektördeki rakiplerinden öne geçirmek,
  • Başarılı bir görüşme deneyimi ile müşteri bağlılığını arttırmak,
  • Kolay, ucuz ve etkili bir iletişim kurma yolu sağlamak,
  • Çağrı Merkezi Programı ücretsiz,Çağrı Merkezi CRM programı ücretsiz,Call Center Programı,Çağrı Merkezi programı,Ücretsiz Çağrı Merkezi Yazılımı,Çağrı merkezi CRM Programı,Çağrı Merkezi bilgisayar Programları

Çağrı Merkezi Sistemleri

Profesyonel bir çağrı merkezi kurmak için çağrı merkezi sisteminize yatırım yapmanız gerekmektedir. Müşterilerinizin firmanıza duyacağı güveni artıracak ve markanızın ön temas alanı olacak sistemin kusursuz çağrı kalitesi için altyapısının çok iyi olması gerekmektedir.

Çağrı merkezi yazılımları, çağrı merkezi görüşmelerinizi takip etmenizi ve mükemmelleştirmenizi sağlar. Ayrıca sektörünüze, firmanıza özel yazılım geliştirilmesini sağlayarak firmanızın ihtiyaçları özelinde de profesyonelliği yakalayabilirsiniz. Bu sayede müşteri-işletme ilişkisinin kolayca kurulmasını sağladığınız gibi markanızın kurumsal yüzünü de daha doğru ifade edebilirsiniz.

Profesyonel ve uygun fiyatlı bir çağrı merkezi sistemleri ya da firmanıza özel yazılımlar için SHA Yazılım’a başvurabilir veya Çağrı Katibim sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Elektronik İmza Nedir?

Elektronik imza ya da yaygın kullanılan adıyla e-imza elektronik ortamlarda hazırlanan belgelerin imzalanması, kime ait olduğunun belirtilebilmesi için kullanılan bir yasal kimlik doğrulama sistemidir. Bu imza bireysel ya da kurumsal kullanıma uygundur.

Üçüncü tarafların erişimi olmadan tarafların kimliklerini doğrulayarak oluşturdukları belgeleri iletebilmesini sağlar. Islak imza gibi tek şekle sahip olmak yerine belirli karakterlerden, harflerden ya da sembollerden oluşur ve imzalayan tarafın kimliği ile örtüşen bir veridir. Kullanıldığı metne göre farklılık gösterebilir. Bir kullanıcı birden fazla e-imzaya da sahip olabilir ve farklı metinlerde kullanabilir.

Elektronik İmza Nasıl Alınır?

Elektronik imzasadece Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından onaylanan elektronik sağlayıcılar üzerinden alınabilmektedir. E-imza hizmetini kullanmak için sizler de bir elektronik imza yetkisi alabilirsiniz

Bireysel ve kurumsal olmak üzere iki farklı e-imza türü vardır.

Bireysel elektronik imza başvurusu için gerekli belgeler;

  • Nitelikli elektronik sertifika sözleşmesi,
  • Elektronik imza başvuru formu,
  • Başvuru yapan kişiye ait kimlik numarasını barındıran nüfus cüzdanı, sürücü belgesi gibi resmi belgelerin aslı ile başvuru yapabilirsiniz.

Kurumsal elektronik imza başvurusu için gerekli belgeler;

  • Nitelikli Elektronik Sertifika sözleşmesi,
  • Elektronik imza başvuru formu,
  • İmza sirkülerine ait fotokopiler,
  • Başvuru yapan kişiye ait kimlik numarasını barındıran nüfus cüzdanı, sürücü belgesi gibi resmi belgeler,
  • Son altı ay içinde Ticaret Sicil Memurluğu bünyesinden alınan faaliyet belgesinin aslı ile başvuru yapabilirsiniz.

Elektronik imza başvurusu kısa süre içinde sonuçlanmaktadır. Resmi başvurunun onaylanması sonrasında elektronik imza kullanmaya başlayabilirsiniz.

Elektronik İmza'yı Kimler Kullanabilir?

Elektronik imza ile ıslak imza hukuki olarak aynı işleve sahip olsa da kanunlar tarafından belirlenmiş resmi veya özel bir merasim süreci olan yasal işlemler ve teminat sözleşmelerinde elektronik imza geçerli olmaz.Evlenme, veraset, intikal, emlak alım satım gibi işlemlerde hukuksal geçerliliği olması adına muhakkak ısla imza kullanılmalıdır.

Elektronik imza bir işletme adına atılacaksa e-imza yetkisi alabilecek bir kişi işletme tarafından seçilir. Bu kişi işletmenin elektronik imza konusundaki sorumluluğunu üstlenir.

SHA Yazılım sistemlerini kullanmak için gereken elektronik imza hakkında detaylı bilgiyi bize ulaşarak alabilirsiniz.

İleti Yönetim Sistemi Nedir ?

İleti yönetim sistemi; hizmet sağlayıcı firmaların kısa mesaj, arama ya da e-posta gibi ticari elektronik ileti gönderimi için müşterilerden aldıkları izinlerin saklanmasını, yönetilmesini, alıcıların kabul ve ret hakkını kullanmasını, ticari elektronik ileti ile ilgili şikâyetlerin gönderilmesini sağlayan ulusal veri tabanı sistemi olarak tanımlanmaktadır. İleti yönetim sistemi yüksek güvenlik standartlarına sahip bir sistemdir.

İYS olarak kısaltılan bu sistem 1 Mayıs 2015 tarihinde kullanılmaya başlanmıştır. Sistem 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkındaki Kanun ve Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik kapsamında kullanılmaya başlanan web tabanlı bir uygulamadır.Ticaret Bakanlığı tarafından yetki verilen TOBB tarafından sunulan bir sistemdir. Temel olarak elektronik ileti izin ve şikâyetlerinin yönetilebildiği bir platformdur.

İleti Yönetim Sistemi Nasıl Çalışır?

Öncelikle ileti yönetim sisteminde ileti izinleri için güvenli bir veri tabanı sağlanmaktadır. Tüm ticari elektronik izinler İYS sistemi üzerinde saklanabilmektedir.İşletmelerin pazarlama, promosyon, indirim, hediye, reklam, özel gün kutlaması gibi tüm ticari içerikli iletişim istekleri için gerekli izinleri İYS’ ye aktarmaları gerekmektedir. Yani kısa mesaj, mail ve arama işlemleri için izinlerin sistemde görülmesi gerekmektedir.

Alıcılar iletişim izni verdikleri işletmeleri ve bu iletişim için tercihlerini İYS üzerinden görüntüleyip izinleri üzerinde değişiklik yapabilme hakkına sahiptirler.

Bir işletme bir müşteriye ticari ileti göndermek istediği zaman İYS üzerinden izni bulunan kullanıcılara ileti gönderilir, ret hakkını kullanan tüketiciler ise İYS filtre sistemi ile ayrıştırılır ve iletiler bu kişilere gönderilmez.

Kullanıcılar izin vermedikleri bir işletmeden ileti almaları durumunda İYS üzerinden hızlı bir şekilde şikâyet kaydı oluşturulabilirler. Yani şikâyet yönetimi pratik ve hızlı hale getirilmiştir.

İYS’de yer alan tüm izin ve iletişim adresleri ulusal veri tabanında saklandığı için yüksek güvenlikli bir koruma altındadır.

İleti Yönetim Sistemi Üzerinden İzin Kontrolü

Kullanıcılar e-devlet üzerinden İleti Yönetim Sistemi sayfasına giriş yapabilirler. E-devlet’te kayıtlı iletişim adreslerini görüntüleyebilir ve değişiklik yapabilirler.

Ticari içerikli ileti için verdikleri izinleri ve izin verdikleri firmaları değiştirebilir, güncelleyebilirler. Arama, kısa mesaj ya da elektronik posta seçeneklerinden istedikleri herhangi birini ya da tamamını seçebilirler. İzin verilen bir işletmenin iznini iptal edebildikleri gibi ret hakkını kullandıkları işletmelere tekrar onay verebilirler.

İleti Yönetim Sistemi üzerinden yapılan şikâyetler, işletmeye eş zamanlı olarak yönlendirildiği için süreç ivedilikle işletilmeye başlanabilir.

Uyap Toplu Sorgu Programı

Uyap Toplu Takip Açma Programı

Uyap Toplu Evrak İndir

Toplu İcra Takip Açma Programı

Toplu İcra Mts Takip Açılışı

UYAP Toplu Sorgu Yazılımı Nedir?

Avukatların Elektronik İmza ile UYAP Avukat Portal’ına bağlanarak icra takipleri için gerekli işlemleri tek-tek veya toplu olarak yapabildiği, bağımsız olarak çalışabilen, SHA YAZILIM tarafından üretilmiş bir UYAP iletişim yazılımıdır.

UYAP toplu sorgu programı ile, UYAP'ta taraf olarak ekli takip borçluları için;

T.C Kimlik no. ile MERNİS adresi sorgusu,

T.C Kimlik no. ile İSKİ adresi sorgusu,

T.C Kimlik no. ile Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) adres sorgusu

T.C Kimlik no. ile GSM numarasına ait adres sorgusu

T.C Kimlik no. ile yurt dışı adres sorgusu

T.C Kimlik no. ile SGK sorgusu

T.C Kimlik no. ile Araç (EGM) sorgusu

T.C Kimlik no. ile posta çeki sorgusu

T.C Kimlik no. ile TAKBİS (Tapu) sorgusu Haciz sorgusu

T.C Kimlik no. ile SGK haciz sorgusu gibi UYAP sisteminin izin verdiği tüm sorgulamaları yapabilirsiniz.

Uyap Toplu Sorgu Programı İçin Tıklayınız

UYAP Toplu Takip Açma Yazılımı Nedir?

Avukatların Elektronik imza ile UYAP Avukat Portal’ına bağlanarak, icra takipleri için gerekli işlemleri tek-tek veya toplu olarak yapabildiği, bağımsız olarak çalışabilen, SHA YAZILIM tarafından üretilmiş bir UYAP uzantılı iletişim yazılımıdır.

UYAP Toplu Takip Açma yazılımı ile icra programınızdan ya da kurumdan aldığınız xml dosyası ile sorunsuz bir şekilde;

Örnek 7 takip

Örnek 10 takip

Örnek 11 takip

Örnek 12 takip

Örnek 13 takip

Abonelikten kaynaklı Merkezi Takip Sistemi üzerinden takip

İcra takip gibi taleplerinizi açabilir, sonrasında oluşan makbuz ve detay raporlarınızı alabilirsiniz.

Uyap Toplu Takip Açma Programı İçin Tıklayınız

Uyap Toplu Sorgu Programı

Uyap Toplu Takip Açma Programı

Uyap Toplu Evrak İndir

Toplu İcra Takip Açma Programı

Toplu İcra Mts Takip Açılışı

UYAP Nedir? Avukat Portal Nedir?

Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi kısa adıyla UYAP, Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarının dijital ortamdaki karşılığıdır. İş süreçlerini hızlandıran, güvenilirliğini arttıran ve kurumu kâğıtsız ortama taşıyan bu bilgi sisteminin işletilmesi Avukat Portal üzerinden yapılmaktadır. Bilgisayar olmadan sadece e-imza yüklü telefon ve tabletlerden de Avukat Portal erişimi mümkündür.

Avukatlara Özel Olan Uyap Sistemi Avukat Portal'a Bu Adresten Ulaşabilirsiniz...

UYAP Çoklu Kullanım Nedir? UYAP Çoklu Oturum Açma Nedir?

UYAP Avukat Portal aynı e-imza kullanılarak birden çok kullanıcının oturum açmasına izin vermemekte ve kullanıcı sayısını sınırlandırmaktadır. Bu sorunun çözümü için UYAP çoklu oturum açma, UYAP toplu sorgu gibi programlar kullanılmalıdır. Bu programları kullanarak e-imza ile oturum açtıktan sonra bağlı olan diğer kullanıcılarla e-imzanızı paylaşabilirsiniz. Böylece ofisinizdeki bütün ekranlardan UYAP girişi yapabilir, işlemlerinizi sorunsuzca halledebilirsiniz.

Uyap Avukat Portal Çoklu Kullanım , Çoklu Oturum Açma İle İlgili Bilgilere Bu Adresten Ulaşabilirsiniz...

UYAP Toplu Sorgu Programı Nedir?

UYAP Toplu Sorgu Programı; (UYAP sorgu, UYAP otomasyon, sorgu programı) Avukatların, Elektronik İmza ile UYAP Avukat Portalına bağlanarak taraf (vekil kaydı) oldukları icra takip dosyaları için gerekli olan tüm sorgu işlemlerini toplu olarak yapabildiği, bağımsız olarak çalışan, SHA YAZILIM tarafından üretilmiş bir UYAP uzantılı iletişim yazılımıdır. UYAP Toplu Sorgu Programı, rakiplerine oranla %100 daha hızlı ve sorunsuzdur. Sadece taraf olunan dosyalarda sorgu işlemi yapmaktadır.

Uyap Avukat Portal Çoklu Kullanım , Çoklu Oturum Açma İle İlgili Bilgilere Bu Adresten Ulaşabilirsiniz...

Elektronik Kamu Bilgi Yönetim Sistemi (KAYSİS) Nedir?

Kaysis, kamu kurumlarının teşkilat yapısından, sunulan hizmetlere, hizmetlerde kullanılan belgelerden, belgelerde bulunan bilgilere kadar kamu yönetiminde yer alan unsurların mevzuat dayanaklarıyla birlikte tespit edilerek elektronik ortamda tanımlandığı, geliştirilen e-Devlet uygulamalarının birbirine tek merkezden entegre edilerek a-Devlete (Akıllı Devlet) geçilmesini sağlayacak temel bir bilgi sistemidir.

ELEKTRONİK KAMU BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ (KAYSİS) Bu Adresten Ulaşabilirsiniz...

UYAP Toplu Sorgu Programı Yazılımı Nedir?

uyap mts takip açma programı, merkezi takip sitemi, mts takip açma,mts toplu takip açma,uyap toplu sorgu programı ,uyap toplu sorgu ,multi uyap,toplu icra takibi,uyap a giriş,uyap çoklu giriş programı,uyap çoklu kullanım,uyap çoklu oturum,uyap çoklu oturum açma programı,uyap otomasyon,uyap server,uyap server programı,uyap sorgu otomasyon,uyap toplu sorgulama,uyap toplu talep gönderme,uyap toplu sorgu,uyap toplu sorgu programı,multi uyap,uyap sorgu,uyap sorgu programı,uyap çoklu giriş programı,uyap çoklu kullanım,uyap çoklu oturum,uyap otomasyon,uyap server programı,uyap sorgu otomasyon,uyap toplu talep gönderme,mts takip açılışı

Uyap Yazılımları Hakkında Detaylı Bilgi

Uyap çoklu oturum açma nedir?

Uyap Avukat Portalında birden çok kullanıcı ile oturum açma ve kullanıcı sınırlamasına çözüm olarak; Uyap Paylaşım Programını kullanarak, e-imza ile giriş yaptıktan sonra, diğer bilgisayarlar ile e-imza paylaşımı yapıp, ofisinizdeki diğer tüm bilgisayarlardan UYAP ekranlarına sorunsuz erişim sağlayabilirsiniz.

Uyap Çoklu Oturum Yazılımı Hakkında Detaylı Bilgi

UYAP Toplu Sorgu Programı Nedir ?

Avukatların; elektronik İmza ile UYAP Avukat Portalına bağlanarak taraf oldukları, icra takipleri ve tüm dosyaları için gerekli işlemleri tek tek veya toplu olarak yapabileceği, bağımsız olarak çalışabilen, SHA YAZILIM tarafından üretilmiş bir UYAP uzantılı iletişim yazılımıdır.

Uyap Toplu Sorgu Yazılımı Hakkında Detaylı Bilgi

UYAP Unable to Launch The Application Hatası Nedir? Nasıl Çözülür?

Java’nın işletim sisteminize uygun sürümünü kurmadıysanız, UYAP Avukat Portalına giriş yaparken alacağınız hata çeşididir.

Çözüm için bilgisayarınızdan Denetim Masasını, oradan da Java'yı açmanız gerekmektedir. ‘Java Control Panel’ içerisindeki ilk sekme olan ‘General’ sekmesindeki ‘Temporary Internet Files’ bölümün altındaki ‘view’ butonuna tıklamanız, açılan penceredeki bütün uygulamaları (application) kırmızı çarpı ile silmeniz, uygulamayı yeniden çalıştırmanız gerekmektedir.

Uyap Gerekli Programlar Hakkında Detaylı Bilgi

UYAP Birden Fazla Kullanıcı Girişi Nedir?

UYAP Avukat Portal aynı e-imza kullanılarak birden çok kullanıcının oturum açmasına izin vermemekte ve kullanıcı sayısını sınırlandırmaktadır. Bu sorunun çözümü için UYAP çoklu oturum açma, UYAP toplu sorgu gibi programlar kullanılmalıdır. Bu programları kullanarak e-imza ile oturum açtıktan sonra bağlı olan diğer kullanıcılarla e-imzanızı paylaşabilirsiniz. Böylece ofisinizdeki bütün ekranlardan UYAP girişi yapabilir, işlemlerinizi sorunsuzca halledebilirsiniz

Uyap Avukat Portal Çoklu Kullanım , Çoklu Oturum Açma İle İlgili Bilgilere Bu Adresten Ulaşabilirsiniz...

Uyap Toplu Takip açma nedir?

Uyap Toplu Takip Açma ; çalışmakta olduğunuz kurumların sistemlerinden ya da icra takip programlarınızdan almış olduğunuz Uyap XML dosyalarınızı uyap katibim yazılımız ile Uyap Avukat Portal Üzerinden Toplu İcra/Mts Takibi dosyalarınızı açabilrsiniz. Uyap Avukat Portal üzeinde açılan takiplerinizin hangi müdürlükte açıldığı , esas numaraları ve Harç Miktarları rapor olarak takip açılış ekranında tarafınıza sumulmaktadır. Ayrıca açılan takiplerinin raporlarını istediğiniz zaman alarak Uyap Toplu dosya Sorgularını yapablirsiniz.

Uyap Avukat Portal Çoklu Kullanım , Çoklu Oturum Açma İle İlgili Bilgilere Bu Adresten Ulaşabilirsiniz...

uyap evrak görüntüleme sorunu nedir ? Evrak Görüntüleme Hatası Nedir ?

Uyap evrak görüntüleme sorunu çözümü ; Bilgisayarınızdan giriş yaparken mutlaka Google Chrome tarayıcısını kullanmanız gerekmektedir. Elektronik imza (E-imza) ile ya da e-devlet şifresi kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. E-Devlet şifresi ile girişlerde hata almanız durumunda 160 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Yeni UYAP uygulaması (e-imza girişi için) ile Google Chrome tarayıcı üzerinden giriş yapmak için PIN bölümünde yer alan anahtar işaretine tıklayınız. Açılan pencerede tarayıcı seçimini “Chrome” olarak seçtikten sonra “kaydet” butonuna basınız. Uygulama üzerinden Elektronik imzanızın PIN kodunu girip, imzala butonuna basarak giriş yapınız. Portal içindeki evraklarda yer alan .udf uzantılı belgeleri görüntüleyebilmeniz için ise “UYAP Editör Programı”nın bilgisayarınızda kurulu olması gerekir. Bu programa http://vatandas.uyap.gov.tr/main/vatandas/programlar.jsp adreslerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca Google chrome tarayıcısında giriş yapmak için tarama geçmişini temizleyiniz ve pop-uplara izin veriniz. Bu işlem için ise; Bilgisayarınızdan chrome’u açınız. Klavyeden CTRL+H tuşlarına aynı anda basınız, açılacak olan ekranda “Tarama Verilerini Temizle” seçeneğine tıklayarak tüm geçmişi temizleyiniz. Pop-up ayarlarınıza izin vermek için ise Chrome’u açıp adres satırına chrome://settings/content yazınız, açılacak ola ayar ekranında Pop-up’lar yazılı alanı bulup engellemeyi kaldırın.

Uyap Toplu Takip Açma Yazılımı

UYAP Giriş indir

UYAP Giriş indir ; UYAP Bilişim Sistemi Sisteme Giriş Seçenekleri Bu programa https://avukat.uyap.gov.tr/main/avukat/giris.jsp adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Uyap Toplu Takip Açma Yazılımı

Avukat UYAP Portalı Nasıl Kullanılır?

Avukat UYAP Portalı Nasıl Kullanılır? Avukat Portal ın adresi https://avukat.uyap.gov.tr dir. Avukatlarımız, bu adresi internet tarayıcılarına girerek Avukat Portala giriş yapabilirler. Avukat Portal, Meslektaşlarımıza 4 farklı giriş imkânı sağlamaktadır. Bunlar e-imza, m-imza, e-devlet ve Ubap girişleridir.

Uyap Toplu Sorgu Yazılımı

UYAP nasıl açılır?

UYAP nasıl açılır? UYAP SİSTEMİNE E-DEVLET ARACILIĞI İLE GİRİŞ İŞLEMİ http://avukat.uyap.gov.tr adresine gidilir, gidilen sayfada sağ üst köşede bulunan “Sisteme Giriş” butonuna tıklanır. Açılan sayfada “E-devlet aracılığı ile giriş” seçeneği ile devam edilir. Kimlik doğrulama sayfasında ilgili alana imza sahibinin TC Kimlik Numarası girilir ve “Devam et” seçeneğine tıklanır. UYAP hangi tarayıcı ile çalışır? E-imza ile giriş yapmak isteyen kullanıcılar, Mozilla Firefox, Internet Explorer (11.0 ve üstü), Safari veya Maxthon tarayıcıları kullanabilirler. UYAP sisteminde yer alan portallar nelerdir? Vatandaş Portal. vatandas.uyap.gov.tr., Avukat Portal. avukat.uyap.gov.tr., Kurum Portal. kurum.uyap.gov.tr., e-Satış Portal. esatis.uyap.gov.tr., Bilirkişi Portal. bilirkisi.uyap.gov.tr., Arabulucu Portal. arabulucu.uyap.gov.tr., Uzlaştırmacı Portal. uzlastirma.uyap.gov.tr.,

UYAP sorgulama nedir?

UYAP sorgulama nedir? Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) en büyük teknoloji nimetlerinden biridir. UYAP sayesinde Adalet Bakanlığı’nın 81 ildeki teşkilatların, Adalet Bakanlığı‘na bağlı olan kuruluşların hem adli hem de idari tüm yargı organlarının donanım ve yazılımsal olarak birbirine bağlanmasına olanak sağlanır